Te voet, met de mountainbike , met de fiets, te paard...
Circuits, één agenda, info...
Photo
GPS Logo
Randobel Facebook Randobel Tweeter
FR NL

Nieuwe vivosmart HR +

Algemeen

Het assortiment activity trackers van Garmin wordt nu nog uitgebreid met de introductie van de vivosmart HR+, een model waarin ook een gps-systeem ingewerkt is, dat de behaalde snelheden en de afgelegde afstanden heel nauwkeurig berekent. Andere nieuwe functies zijn de statistieken voor hardlopers en de Garmin Move IQ-functie, die automatisch de beoefende activiteit detecteert. De Garmin Elevate-technologie, die de hartslag 24 uur per dag aan de pols meet, vormt een aanvulling op de systemen die het aantal verbrande calorieën en de krachtinspanningen, het aantal stappen, het aantal treden en de afgelegde afstanden meten. Alle gegevens worden op het duidelijk afleesbare scherm weergegeven. De tracker is waterdicht tot op een diepte van 50 m en is dus ook bestand tegen een douche of baantjes trekken in het zwembad.
 

“Door de unieke en bijzonder royale combinatie van een gps en een hartslagmeter aan de pols enerzijds en de totale waterdichtheid en de bijzonder lange autonomie anderzijds is de vivosmart HR+ de meest polyvalente activity tracker op de markt, die zich bovendien het best aan de levensstijl van zijn drager kan aanpassen”, weet Andrew Silver, de Senior Product Manager Fitness voor de EMEA-regio. “Welke activiteiten u ook uitvoert; de vivosmart HR+ volgt u en motiveert u de hele dag door.”

Dankzij de integratie van het gps-systeem kan de gebruiker heel nauwkeurig de snelheden en afstanden meten tijdens het lopen en kan hij daarvan ook statistieken bekijken. Het toestel biedt bovendien een hele reeks verschillende modi, zoals wandelen/lopen, auto-lap, auto pauze en een virtuele partner. Uiteraard maakt de vivosmart HR+ u er attent op als u weer een persoonlijk record hebt verbroken. De Garmin Elevate hartslagmeter aan de pols meet heel nauwkeurig de intensiteit van uw inspanningen en biedt u op die manier een duidelijk zicht op uw vorderingen. Op basis van die meetgegevens kunt u voor uzelf realistische doelstellingen vastleggen, zoals die door de grootste gezondheidsspecialisten worden aanbevolen.
 
De vivosmart HR+ is uitgerust met de Move IQ-technologie, die niet alleen uw perioden van inactiviteit volgt, maar die ook automatisch de activiteit die u uitvoert, detecteert en herkent – ongeacht of u wandelt, loopt, zwemt, fietst of fitnesst op elliptische machines. Op die manier kunt u nadien op Garmin Connect de gegevens van de gehele dag nog eens bekijken, inclusief de activiteits- en de rustperioden.
 
Dankzij de smart notifications blijft u te allen tijde verbonden met uw vrienden. Bovendien ziet u op de display altijd onmiddellijk wanneer er mail- of sms-berichten, oproepen of berichten op de sociale netwerken zijn binnengelopen en wordt u aan uw afspraken herinnerd (via een compatibele smartphone). Met uw vivosmart HR+ kunt u ook de muziek van uw smartphone bedienen en kunt u deze laatste terugvinden als hij zoekgeraakt is.
De vivosmart HR+ wordt automatisch en de hele dag lang met de gratis Garmin Connect-app gesynchroniseerd. Daarmee wordt u verbonden met een online community, waar sportievelingen hun prestaties en hun slaappatronen kunnen opvolgen, aan challenges met vrienden deelnemen en virtuele medailles veroveren.
Via Garmin Connect krijgt u ook toegang tot geïndividualiseerd advies om uw sportieve doelstellingen te halen en kostbare gezondheidstips van deskundigen. En u wordt ook nog eens hartelijk gefeliciteerd wanneer u uw doelstellingen hebt bereikt.
Als dat nog niet volstaat als motivatie, kunt u uw eigen prestaties ook met die van andere gebruikers vergelijken!
 
De vivosmart HR+ heeft een autonomie van 5 dagen in de horloge- en activity trackingmodus en 8 uur wanneer het gps-systeem aan het werk wordt gezet. De nieuwkomer kost € 216,99 en is verkrijgbaar in het zwart, purper of nachtblauw en met een extra brede zwarte polsband.


Foto(s)

Randobel, een site opgericht door wandelaars voor wandelaars.
Steun ons en help ons de gegevens van deze site up to date te houden en zijn functies verder te ontwikkelen.
Aangemelde bezoekers : 28
Aangemelde leden : 0
Leden Randobel : 51876