Te voet, met de mountainbike , met de fiets, te paard...
Circuits, één agenda, info...
GPS Logo
Randobel Facebook Randobel Tweeter
FR NL

L’Association Belge de Trottinette

Algemeen

Wij zijn een open en niet-commerciële organisatie, een communicatiebrug tussen individuele steppers, stepteams en stepgroepen. Ons doel is de belangen te behartigen van alles wat met de step te maken heeft.

De step is voor alle leeftijden en kent vele mogelijkheden. We kennen allemaal de step met kleine wieltjes, een plezier voor de jongeren en de freestylers. Maar steps zijn er in alle soorten en maten, ook voor volwassenen. Het is een perfect dagelijks vervoermiddel om naar school of naar het werk te gaan, boodschappen te doen, de hond uit te laten,... Recreatieve tochten zijn ideaal om op een verantwoorde wijze conditie op te bouwen, fit te blijven en je gewicht onder controle te houden want steppen spreekt veel spiergroepen aan en verbruikt best veel energie. Voor wie graag met de hond stept bestaat er dogscooting, waarvoor men ook workshops kan volgen.

Én de stepsport zit in de lift. Ook in België worden al wedstrijden georganiseerd (tijdrijden, sprint, estafette, cross en dogscooter (mushing)).

Een belangrijke taak van de Belgische Stepbond is dan ook het coördineren en begeleiden van alle belangrijke stepevenementen (wedstrijden en tourtochten) en het opstellen van de nationale stepkalender.

Voor meer informatie over de step, over tochten, over wedstrijden,...

http://www.stepbond.be%20

De step: vervoer, sport en fun in één!

Foto(s)

Randobel, een site opgericht door wandelaars voor wandelaars.
Steun ons en help ons de gegevens van deze site up to date te houden en zijn functies verder te ontwikkelen.
Aangemelde bezoekers : 27
Aangemelde leden : 0
Leden Randobel : 52573