Te voet, met de mountainbike , met de fiets, te paard...
Circuits, één agenda, info...
Photo
GPS Logo
Randobel Facebook Randobel Tweeter
FR NL

Forerunner 735 XT

Algemeen

Garmin, de wereldleider van de sportieve GPS-toestellen, kondigt de lancering aan van zijn nieuwste multisporthorloge. De Forerunner 735 XT is de lichtste uit zijn categorie en biedt fulltime hartslagmeting en tal van multisportfuncties voor running, fietsen, zwemmen, hiken, skiën, krachttraining, kano, kajak en alle cardiosporten. Dit fijne en lichte horloge heeft een comfortabele siliconen armband en een groot scherm met duidelijke en heldere statistieken.

De Forerunner 735 XT, die compatibel is met Connect IQ, is ook ons eerste horloge dat standaard uitgerust is met de app Strava Live Suffer. Deze app volgt de intensiteit van uw training op basis van uw hartslag. Om uw horloge te personaliseren zijn er bijkomende apps en verschillende displaydesigns die u gratis kan downloaded. 

“De Forerunner 735 XT is op dit moment de ultieme GPS smartwatch voor atleten die een maximum aan trainingsgegevens willen ineen lichtgewicht horloge,” vindt Andrew Silver, Senior Product Manager Fitness, EMEA. “Dit toestel biedt het uitgebreidste aanbod aan sportieve statistieken, u blijft verbonden dankzij slimme meldingen en het uploadt automatisch uw gegevens naar Garmin Connect.”

 
Met het Elevate-systeem dat uw hartslag aan de pols meet, volgt de Forerunner 735 XT uw hart de klok rond en hoeft u geen borstband meer te dragen. En om uw Advanced Running Dynamics-gegevens te kunnen raadplegen is dit horloge compatibel met onze borstbanden. Zo kan u tal van andere gegevens blijven opvolgen, zoals de lengte van uw passen, het contact met de grond, en nog veel meer.
 
Op de fiets is de Forerunner 735 XT compatibel met de Garmin Vector-pedalen die de kracht meten waarmee u trapt, en met ons Varia-gamma van verlichtings-accessoires en intelligente radars.
Met zijn waterdichtheid tot op 50 m is het horloge ook uitstekend geschikt voor uw zwemtraining.
 
Met het grootste gemak switcht de Forerunner van de ene sportdiscipline naar de andere, zowel in automatische als in manuele modus, gewoon met een simpele druk op de knop. Ander sporten die deze Forerunner aankan, zijn wandelen, skiën, krachttraining, kano en kajak en alle cardiosporten.
 
De Forerunner 735 XT is het eerste horloge dat standaard uitgerust is met de app Strava Live Suffer Score die de intensiteit van de inspanning meet door uw hartslag te analyseren. Het nieuwe horloge is compatibel met Connect IQ en personaliseerbaar met een hele reeks apps, widgets en designs.
De hele dag door synchroniseert de Forerunner 735 XT zich automatisch met Garmin Connect, een online community waar sportievelingen hun
prestaties met elkaar kunnen delen, uitdagingen kunnen uitwisselen met vrienden en virtuele medailles kunnen winnen.
U krijgt ook toegang tot gepersonaliseerd advies om uw sportieve doelstellingen vlotter te bereiken, waardevolle gezondheidstips van experten en hartverwarmende felicitaties als u alweer een nieuw doel hebt gehaald.
En verder kan u ook vergelijken met de prestaties van andere gebruikers om uw motivatie op te krikken!
 
De Forerunner 735 XT houdt zijn drager ook 100% verbonden met tal van functies op afstand (Live Tracking), u kan uw muziek regelen, vocale verwittigingsboodschappen ontvangen, prestaties delen op sociale netwerken, een signaal krijgen bij ontvangst van telefoon, mail, sms of wanneer een vergadering nadert (via compatibele smartphone).
 
De Forerunner 735 XT heeft 14 u autonomie in GPS-modus en 11 dagen in uurwerkmodus. Hij is verkrijgbaar in zwart met grijs of twee tinten blauw voor de prijs van 449,99 €.
In combinatie met de HRM-Run borstband komt de prijs op 499,99 € en met de HRM-zwemriem erbij wordt het 599,99 €.


Foto(s)

Randobel, een site opgericht door wandelaars voor wandelaars.
Steun ons en help ons de gegevens van deze site up to date te houden en zijn functies verder te ontwikkelen.
Aangemelde bezoekers : 47
Aangemelde leden : 0
Leden Randobel : 51888