Te voet, met de mountainbike , met de fiets, te paard...
Circuits, één agenda, info...
Photo
GPS Logo
Randobel Facebook Randobel Tweeter
FR NL

Dit jaar kies ik de juiste cadeaus, bij Garmin

Algemeen

Voor Jules, die houdt van sportieve uitdagingen en reizen:

Virb 360°

Stel je een 360°-camera voor met een resolutie tot 5,7K met 30 beelden per seconde en beeldstabilisatie met stembesturing. Een camera die bovendien is uitgerust met vier extra krachtige microfoons. Hij is licht en compact en je kan er ook foto’s mee maken die je onmiddellijk kan delen op sociale media. Indrukwekkend, toch? Wacht tot de gelukkige zijn cadeau openmaakt en stel je voor hoe verrast hij zal zijn… Da’s pas Kerstmis!


Aanbevolen verkoopsprijs: 799,99 euro

https://virb.garmin.com/fr-BE/


Voor onze jongste, die niet kan stilzitten


Vivofit Jr 2


Een leuk klein horloge van Disney, Star Wars of Marvel dat je kind aanmoedigt om elke dag te bewegen, op een ludieke en magische manier zoals alleen Disney dat kan. Wie de 60 minuten aanbevolen activiteit per dag haalt, krijgt toegang tot hogere levels en nieuwe icoontjes. Het horloge is waterdicht en heeft een batterijtje dat een jaar meegaat. Het kleurenscherm geeft de datum en het uur aan, houdt het aantal stappen en uren slaap bij en is helemaal ontworpen op maat van jonge kinderen. Broertjes en zusjes kunnen hun horloges met elkaar verbinden en ouders kunnen de activiteit van het hele gezin volgen met een app en zelfs berichtjes sturen als ze dat willen.


Aanbevolen verkoopsprijs: 99,99 euro


http://explore.garmin.com/fr-BE/vivo-fitness/#kids


Voor mama, onze supervrouw


Vivomove HR


Zij krijgt van mij een Vivomove HR, een smartwatch die ze altijd en overal kan dragen. Dankzij de ingebouwde hartslagmeter ziet ze meteen of ze beweging nodig heeft omdat ze te lang heeft stilgezeten, of dat ze juist toe is aan relaxatieoefeningen van de Garmin-apps, omdat ze zonder het te beseffen toch soms last heeft van stress. Ze kan ook nagaan hoeveel ze echt beweegt per dag, of ze goed slaapt, en ze kan op haar eigen tempo opnieuw beginnen sporten.


Aanbevolen verkoopsprijs tussen 199,99 euro en 299,99 euro.


http://explore.garmin.com/fr-BE/vivo-fitness/#adults


 


 


Voor papa, die dol is op gadgets:


Vivoactive 3


Hij zal helemaal versteld staan van dit horloge, dat een van de eerste is waarmee hij zijn boodschappen rechtstreeks kan betalen[i] en dat hij bovendien eindeloos kan personaliseren dankzij de waaier aan schermen, widgets en apps. Het horloge past bij al zijn oude en nieuwe hobby’s: joggen, fietsen, zwemmen, snowboarden… Dit technologisch juweeltje houdt automatisch al zijn gegevens bij. Er zit ook een hartslagmeter in, je kan er sms’en mee beantwoorden en zelfs mee zien waar de andere leden van het gezin zich bevinden.


Aanbevolen verkoopsprijs tussen 329,00 euro en 359,99 euro.


http://explore.garmin.com/fr-BE/vivo-fitness/#adults


Voor die oom die fanatiek fietst:


Edge 1030


Er zal iemand heel blij zijn als je hem deze heuse fietscomputer cadeau doet. Hij is ultracompleet en tegelijk sober vormgegeven en licht, en dankzij de Trendline™ Popularity Routing kan je er routes mee plannen op basis van miljarden routegegevens van Garmin Connect™, waarmee je in het spoor zit van de mooiste routes op de weg en daarnaast. Met de voorgeïnstalleerde Garmin Cycle Map fietskaarten kan je heel precies je weg vinden. Het aanraakscherm geeft alle gegevens weer in hoge resolutie en reageert heel snel, zowel op de blote hand als handschoenen. De gelukkige kan de Edge 1030 uiteraard met zijn smartphone verbinden en met andere fietsers communiceren, hen uitdagen en zijn prestaties berekenen met de vele beschikbare apps waar Garmin bekend om staat.


Aanbevolen verkoopsprijs: 599,99 euro


http://explore.garmin.com/fr-BE/cycling/


Voor je schoonmoeder, voor wie het wat chiquer mag zijn:


Vivosmart 3


De Vivosmart 3 is beschikbaar in 2 kleuren en 3 maten, met een discreet scherm dat geactiveerd wordt door te bewegen. De ideale partner dus voor dames die zich willen verzorgen en op hun lichaamsconditie willen letten. Deze slimme activity tracker berekent de VO2 Max (bij het joggen), geeft de hartslag weer en heeft een intelligente bewegingssensor die automatisch de uitgevoerde beweging meet en het soort sport detecteert (wandelen, fietsen, zwemmen…). Het horloge berekent ook de herhalingen, reeksen en rusttijden bij spierversterkende oefeningen. Al die gegevens worden naar het platform Garmin ConnectTM gestuurd voor analyse. Dat alles zonder de verbinding met je smartphone te verliezen.


Aanbevolen verkoopsprijs: 149,99 euro

http://explore.garmin.com/fr-BE/vivo-fitness/#adults

Foto(s)

Randobel, een site opgericht door wandelaars voor wandelaars.
Steun ons en help ons de gegevens van deze site up to date te houden en zijn functies verder te ontwikkelen.
Aangemelde bezoekers : 125
Aangemelde leden : 0
Leden Randobel : 45182