Te voet, met de mountainbike , met de fiets, te paard...
Circuits, één agenda, info...
Photo
GPS Logo
Randobel Facebook Randobel Tweeter
FR NL

De VIRB 360 verandert je leven in een 360°-belevenis

Algemeen

         Als sporter kan je voortaan je prestaties vanuit alle perspectieven herbeleven.

·         Ben je een festivalganger? Vereeuwig de menigte, de emoties, het ontastbare en beleef het concert alsof je zelf de artiest op het podium was. 

·         Hou je van reizen? Misschien slaag je er eindelijk in om de thuisblijvers mee te nemen op je trip, vooral als je een virtual reality helm hebt. Voeg er nog de spreekwoordelijke geuren en kleuren aan toe en je bent klaar voor een trip die alle zintuigen prikkelt.

·         Ben je van plan jouw appartement te verhuren of aan huizenruil te doen deze zomer? Bied een virtueel bezoek aan zodat de potentiële huurder een correct beeld krijgt van de indeling.


Hoe werkt het?

Het is eenvoudig, met één aanraking of spraakopdracht start je een opname. De camera legt video, audio en zelfs foto's vast in een volledige bol, met een resolutie van 4K bij 30fps. Ook de audio-opnames zijn 360 graden dankzij de vier micro's. De stabilisatiemodus vlakt snelle bewegingen en trillingen af, zonder de camera-oriëntatie te wijzigen, dit zorgt voor een vloeiend en spoepel resultaat. 

Lees meer

Foto(s)

Randobel, een site opgericht door wandelaars voor wandelaars.
Steun ons en help ons de gegevens van deze site up to date te houden en zijn functies verder te ontwikkelen.
Aangemelde bezoekers : 64
Aangemelde leden : 3
Leden Randobel : 47429